Föreningen

Föreningen bildades hösten 1967 av Erik Johansson,Gunnar Lindskog och Håkan Lindskog. Conny Axelsson var inte sen med att hänga på de andra och tillkom en månad efter bildandet.

Vi började träningen i Sjöbyskolans gymnastiksal för att sedan flytta över till Horredshallen där klubben ända fram till år 2000 höll till.

Ja, året var 2000, ett nytt millenium och en helt egen bordtennishall, ja det fick vi faktiskt. Det var ett stort lyft för klubben med en egen hall, med bord som alltid stod uppe, med eget kontor osv.

Hösten 2014 fick vi tyvärr lämna vår fina bordtennislokal. Detta på grund av att den privatägda hallen såldes och bedrivs nu med annan verksamhet. Vi fick flytta upp till idrottshallen där vi alltså håller till just nu.

Vi jobbar frenetiskt med lösningar på en ny lokal då tiderna i idrottshallen långt ifrån räcker till för alla.

Drömmen är att åter igen få en helt egen bordtennislokal...

Uppdaterad: 2015-04-24 07:43

Gynna våra sponsrorer - de gynnar oss

toplogo