Hoppa till sidans innehåll

HBTK plockade med sig 2 viktiga poäng från Motala!

2017-09-25 09:09
Utan att på något sätt spela den bästa pingisen så så visade laget styrka och i föreningens första match någonsin i division 1 så blev det seger!
  • Uppdaterad: 2017-09-25 09:09

Förmiddagens match var mot Lekstorp som enligt spelarrankingen var knappa favoriter. Det var dock Horred som startade bäst och via två viktiga matcher, HBTK's trea Mattias slog Lekstorp etta och HBTK's fyra Niklas W slog Lekstorp tvåa så tog HBTK kommandot i matchen via 3-1. Lekstorp var sedan nära att komma ikapp men Wester och Maslov tog hem sina matcher i skiljeset och ledde laget fram till 5-3. En dubbel vardera och sedan tog Leo och Mattias hem sina matcher för att stänga matchen och resultatet skrevs till 8-5. Två sköna poäng till HBTK.

Eftermiddagens match var mot Linköping, ett lag som vi visste var bra. Även här var Linköping favoriter, sett till spelarrankingen och det märktes väl att de var lite för bra denna gången. 1-3 blev 3-5 och när HBTK inte lyckades vinna bägge dubblarna så blev det tufft. 4-6 och sedan förlust för både Mattias och Leo vilket betydde nederlag 4-8. Inte mycket att säga om, vi spelade helt enkelt inte tillräckligt bra i denna matchen.

Ändå två viktiga poäng denna historiska dag. Nästa sammandrag spelas i Lekstorp den 28 oktober.

Kvoter för dagen:

Leo 5-1
Wester 2-2
Mattias 2-4
Martin 1-4
Dubbel 2-2

Skribent: Niklas Wester
Epost: Adressen Gömd
         Guldsponsorer

Gynna våra sponsrorer - de gynnar oss

   

  

 

 

toplogo

 

 

Postadress:
Horreds BTK - Bordtennis
Stefan Lyrevall, Lunnaliden 17 c/o Lyrevall
51930 Horred

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info